Csodás A2-ek, nagyon szép munka!
Megtaláltam 30év után, tudtam hol van mert nagyon jó helyre tettem.
A régieket leporóltam, csináltam új szárnyat ,csillapítót.
Csodás A2-ek, nagyon szép munka!
Az a jó ha csörtet a Charter, mert akkor tuti modellezek
Pilot-Rc Extra 260 73" 30DLE
Robbe Pitts S1s 1,0m/0,96m ENYA 4,0ccm
Robbe Charter 1,5m OS 7,5ccm
BALSA USA Piper J3 Cub 3,0m MOKI 25,0ccm
Plamenak F3A Shark 1,68m MOKI M-12LS 10,0ccm+Webra rezo
Passer-X F5J-400 1,8m Elektromos
Boxy-Spad 1,4m MDS 6,5ccm
Graupner Trainer- 400 1,5m OS 7,5ccm
FB oldal: BALSA CAT /Repülőmodellezés-Aeromodelling/
MMSZ-5269
Tényleg gyönyörűek.
Ha netán meg szeretnél válni egytől némi pénzért akkor szólj.
Lepa Brena ,DMBK Ha meghalok azt nem élem túl!
Ha jól látom ez két A/2-es Sóhaj és két A/1-es Pajtás, mindkettőből 1-1 tömör balsa illetve üvegszálas cső törzzsel, a váci klub építődobozaiból :-)
Ezeknek repülnie kell !
Szia
van egy garnitúra pajtás orrtőke, szárny borda,csillapító borda,
rajz nincs, csak leírni tudom a méreteket.
ha vasárnap megyek Mátyásföldre elviszem. opel corsa GYG730
vagy hívj 709322799
Utoljára módosítva: hernadi geza által : 2015-03-20 19:36 Oka: pótlás
Hello !
Szépen megépített gépeid vannak. Nekem még ez volt /talán most is az/ az igazi modellezés, amikor még a technika nem
uralkodott a kezünk munkája felett. Én még akkor kezdtem, mikor kézzel vágtuk 0,8 mm-es réteges lemezből a bordákat.
Ezt sokan nem birták.
Üdv ÖB
Sziasztok!
Jó visszagondolni ezekre az időkre. Nem csak azért mert fiatalok voltunk, hanem azért is mert tudtunk ezek után az gépek után funi is.Ez volt ám az igaz sport.
Ma már a technikla az úr. Ennek is meg van a maga szépsége. Főleg a mi korunkban,mivel ma már nem tudnánk a szbandon repülők után menni.
Nekem is van náhány A1-es váci féle típus még dobozban, és néhány megépített is. Van egy félész"dobozban"Tirmom is, rombanós. Ha valakit érdekel, szeretne építgetni, írjon.
Üdv mindenkinek.
Nem is emlékeztem, hogy a Szellő amivel 45 évvel ezelőtt versenyeztem, építettem Pinkert György tervezte! A Szöcskét meg Béthge Károly. Ezek után jöttek Pataki Gézabácsi terve alapján a Pacsírták, Vörös Endre Albatrosza aztán jött a gumimotoros kategória aminél is 30 évig maradtam.