-
Senior Member
Hivatalos modelező szervezetek Magyarországon
Sziasztok, megint egy terkepen torom a fejem, espedig a hivatalos klubok, egyesuletek terkepet szeretnem osszerakni reszben, hogy lassuk, mi a helyzet, masreszt, mikor it lesz a SZJA ideje, konnyeden tudjuk segiteni oket. Aki tud ilyenrol, kerem jelezze koordinatakkal, elerhetoseggel, adatokkal (weboldal, cim, tevekenysegi korok, letszam, adoszam). Segitsegeteket elore is koszonom.
-
Senior Member
Az egyesület neve: Miskolci RC Modellező Egyesület
Adószáma: 18271388-1-05
Az egyesület székhelye: 3526 Miskolc, Kassai utca 70. 4/3.
OTP Bank Nyrt. Bankszámla szám: 11734073-20014490
Taglétszám (ezt nem tudom pontosan, de kb. 30 fő).
Weblap: http://miskolcrc.hu/
-
Senior Member
melyek a dominans tevekenysegi teruletek? Koszonom elore is.
-
Senior Member
A hajó modellezésen kívül minden (Főleg RC repülő, RC helikopter, RC autó modellezés).
-
Senior Member
szabadonrepulo, korrepulo, antik vagy csak RC?
-
Senior Member
Ki mit hoz! 
Kötetlen.
-
Senior Member
ertem en, de csak vannak iranyelvek fejlesztese teren. Ertem en ez alatt, hogy tudom, ogy nem lehet mindenbe jonak lenni, (en sem vagyok mindenben tokeletes
, de.) Azt tudom, hogy szereted az elektronikat, vagyis az RC a te vilagod. De ha valaki meg uj, miben szamithat szakertoi segitsegre? Ugyanis, ha van a klubnak egy kis kasszaja, azt meghatarozott cellal szoktak elkolteni. Nem piszkalodok, csak probalok ertekes informaciot osszeszedni azoknak, kik majd csatlakoznanak.
-
Senior Member
Ennyire nem folyok bele, hogy épp most mi a csapásirány, talán a linkelt weblap áttanulmányozása segít. Nekem a reptér használhatósága a legfontosabb (segítséget általában konkrét személyektől szoktak kérni, mert mindenki másban szakértő).
Erről a főnök (Tubi) tudna nyilatkozni (talán ő is idetéved valamikor)!
-
Senior Member
Szia, nincs harag, csak ebben a rohanó világban, ráadásul, 3 nyelvet kell használnom, és sajnos nem mindig tudok eleget tenni mindenki elvarásainak telefonos belenyúlássál, amúgy jogos. Igyekszem.
A téma címkéi:
Hozzászólás szabályai
- Új témákat nem hozhatsz létre
- Válaszokat nem küldhetsz
- Fájlokat nem csatolhatsz
- A hozzászólásaidat nem módosíthatod
-
Fórum szabályzat