Mikado (V-Bar, V-Stabi)
Align (3GX, Gpro)
MSH (Brain, iKON)
BeastX
Bavarian Demon (3X, 3S-X)
Spartan RC (Vortex VX1)
Spirit
Thunder Tiger (GT5.2)
DJI (Naza H)
Skookum Robotics (SK540)
Gumbec Skype: apukam66 ; Tel.: 06-20-918-9507 E-mail: gumbec@freemail.hu. gumbec@icloud.com
Gumbec Skype: apukam66 ; Tel.: 06-20-918-9507 E-mail: gumbec@freemail.hu. gumbec@icloud.com
https://www.heli-shop.com/mediafiles...0anleitung.pdf
Der 3X enthält ausdrücklich keine Horizontal-Stabilisierung und ist somit voll wettbewerbstauglich! Er unterscheidet sich ansonsten in
keiner Weise von der FBL-Performance des 3SX und kann durch ein Upgrade jederzeit auf den zusätzlichen Horizont-Funktionsumfang
des 3SX aufgerüstet werden
Valamint a led jelek magyarázatánál írja, hogy ha a led pirosan világít, akkor egy 20%-os förotor stabilizációja van, Ha narancsra állítod, akkor lehet 20% fölé emelni. Viszont kiemeli, hogy a horizontális tartást csak a HC3 SX tudja ha a led zöldre, vagy villogó zöldre van állítva.
Azt kizártdologmertnemtudom, hogy mi értelme van egy FBL vezérlőt 20% érzékenység körülire állítani, pontosabban, hogy ennek mi értelme van, hogy ez külön álláson van, ha van egy 20%-tól fölfele állás is.
Sziasztok!
Én Gpro-t használok 500-ason, amit a régi 3GX-el nem is érdemes összehasonlítani. Nagyon jól áttekinthető a PC-s kezelő felülete, nekem soha nem okozott csalódást. Hangsúlyozom nem vagyok egy Fittipaldi, orsó lupping kicsi háton repülés és ennyi. Tehát amit itt még a téma elején említettetek, hogy nem mindegy a pilóta tudása sem ezért írtam le az én szintem. Viszont és ami nagyon meglepő, hosszú ideig szívtam miatta , a benzines gépre nem tudtam felrakni a Gpro-t. Olyan szinten zavarta be a benzinmoci ( GT15HZ )működése a vezérlőt, hogy használhatatlan volt. Még a rotorlapátok felszerelése előtt szembesültem a dologgal. Ezért a 700 DFC-n most hilleres rotorfej dolgozik boldogan teszi a dolgát leginkább az én boldogságomra
Aki szintén benzines FBL helit repít szívesen olvasnám, hogy milyen vezérlőt használ.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !![]()
Tudod mi az igazán nagy dolog? A hajózás! Mert ott a vas úszik a vízen :-)
Trex-700 DFC Gasser ; Devo 12
Felélesztem a 450 Helimet de még most is szükséges a mentés és a stabilizációs segítség!
Sokat fejlődött az utóbbi évben az ez irányú technika így újra belevágok. (már nem tudom hanyadszor)
Sokat olvasgattam és arra jutottam, hogy IKON2/Braien2 lesz a befutó nálam!
Megosztana valaki némi tapasztalatot velünk ezekkel a vezérlőkkel kapcsolatban?
Köszönöm Zozo
madár
Sziasztok! Ilyen vezérlő engem is érdekelne. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Üdv. Gábor
Air.Wolf eredeti hozzászólása
Sziasztok!
Évek óta álmom, hogy építsek egy scale 500 helit és ehhez szerintetek melyik FBL vezérlő lenne a legalkalmasabb!
Hozzáteszem van ugyan 450 helim sokat gyakoroltam de nem nagyon megy tehát olyan vezérlőre lenne szükség ami
segíti a vezetést oly módon, hogy nem engedi túl dönteni a gépet ,és ha visszaengedem a botot középhelyzetbe a helit is visszaállítja vízszintesbe!
Egyenlőre 450 építeném.
Köszönöm a segítséget Üdv Zozo
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Hogy milyen FBL vezérlőt ?
Ime : https://www.facebook.com/belgranohob...9564480616097/
BUÉK mindenkinek !
Tudod mi az igazán nagy dolog? A hajózás! Mert ott a vas úszik a vízen :-)
Trex-700 DFC Gasser ; Devo 12
Hogy milyen FBL vezérlőt ?
Ime : http://spirit-system.com/index.php
Mindent tud.