Szia
Elől milyen diffi olajat használsz?
Nekem az 1/8 truggyban elől csak 3000-es olaj van.
Mert ha túl kemény akkor az is okozhat orrtolást,vagy akár a teleszkóp olaj,rugó stb is.
Szia!
Mennyit kérnél a használt kerekekért? Az én gyári kerekeim majdhogy nem simák.
A távirányítót nem szívesen cserélem ki, mert nagyon szeretem ezt a Fly Sky GTB3 tipusú távot. Viszont egy kérdés: Csak a saját vevővel kompatibilisek a távok? Más vevőt nem lehet párosítani vele?
Szia
Elől milyen diffi olajat használsz?
Nekem az 1/8 truggyban elől csak 3000-es olaj van.
Mert ha túl kemény akkor az is okozhat orrtolást,vagy akár a teleszkóp olaj,rugó stb is.
Neked jó? jó. jó neked!
Hétvégén otthon leszek, dobok majd privátban képeket és megmondod mennyit adnál értük. Van még egy kicsit jobb állapotú, rücskös GRP kerekem, azok jó nagyok, megválok azoktól is ha esetleg jobban tetszik.
FlySky-t nem ismerem annyira, de nem nagyon csereberélhetők a jobb távok vevőivel.
Érdekes én pont azt tapasztaltam, hogy hígabb olajjal lazább elöl a gép és nem tartja az ívet úgy ahogy akarom. Ezért nekem 7/10/3 van a truggyban. Elég sztenderd. Így pont azt csinálja amit akarok tőle.
HotBodies Lightning Stadium Super Sport
"Amíg a Föld kerek, mindig lesznek ricerek."
Igen igazad van én írtam rosszul,elől feszesebb hátul hígabb olaj kell.
Neked jó? jó. jó neked!
Sziasztok! Megmondom őszintén, hogy nem emlékszem már, pontosan milyen olajakat tettem a difikbe. A középsőt azt biztos jobban zártam, de valójában egyiket sem hagytam túl lazán ami az olajjal való összefékezést illeti. Úgy gondoltam, hogy egy kis difizár nem árthat. De akkor konkrétan hogy is kellene? Elől sűrű, hátul meg híg olaj kell? középre?
Értem. Akkor szerintem minimum elől hátul ki kellene cserélnem az olajokat. Nem gondoltam hogy ennyire számít.
Ha ettől nem lesz jobb, akkor gumikat is kell cserélni. Sajna nem tudtam képeket készíteni, de most hétvégén otthon leszek és elküldöm neked.
HotBodies Lightning Stadium Super Sport
"Amíg a Föld kerek, mindig lesznek ricerek."
Drazsé! Nem lóverseny. Ebben a hónapban úgysem tudok ilyenre áldozni. Az 1:1-es werdára is elég sok elment most.És nincs még vége.
Nekem ez lenne a kérdésem hogy kaszni festéshez elég ha veszek lexan festéket, vagy kell még hozzá vmilyen lakk is? Robbanósra lenne, a nitró nem oldja majd a festéket? Köszi előre is.
Reely Air Attack 4WD
Reely Rex-x 4WD
Reely Pyro
Reely Ice Land