Külföldi fórum:
-recientley i purchased with a friend one radiolink at10 in bangood, the radio is ok but the screen is terrible, is imposible view the screen in day light, i speeak with radiolink and your solution is upgrade the firmware with white color but the problem dont resolv... i have asked the posibility of buy a compatible screen of more quality but dont have response.. here the video:
https://youtu.be/aN4a5nWgsPU
-for the rest, the trasmiter is good, but the screen is very very poor quality...
Most akkor nem mindegy honnan veszed?
Persze ezek lehetnek a kivételek, ezért is lenne jó ha olyan is írna akinek van első kézből infó.
Igen láttam a nagy ex cucilista testvérnél hajtják őket, de rossz voltam oroszból. Tetszik mindkettő (AT9; AT10), az ára vonzóbb egy átlag hazánkfiának.
Multirotoroshoz lenne majd egyszer, de még azt is körbe kell járnom, hogy milyen, melyik, hogyan.
Ha már oroszok és ha már hatótáv: https://www.youtube.com/watch?v=3rZFNaJkO10
Sima rádió nincs erősítés, qudrocopter, FPV
Az R9D és az R10D sem csak sbust tud. A vevőn tudod bellítani, hogy milyen üzemmódban működjön. Milyen multi vezérlővel akarod használni? Az R6D vel is mennek de a kis méretkülönbséget leszámítva minek azt venni? Jó, mondjuk az R6D annyival olcsóbb, hogy a ugyanazért az árért kettőt vehetsz belőle. Ja, nem
Sziasztok!
Én tulajdonosa vagyok egy at9 nek bár még felét sem használom ki a tudásának de már a szimulátorozás összhozása is gondot okoz illetve a frissités, a gép nem ismeri fel.
Ha valakinek van tanácsa a szimulátorozás összehozására vagy leírása hozzá azt megköszönném, illetve mit javasoltok a hatótáv növelésére?
Az elso hozzaszolasomban ott van minden ami a frissiteshez kell. A szimulatorral konkretan mi nem megy?
Tudnátok segíteni? A BG-n kb. egyféle változat van a távból, ott nem gond a választás.
Néztem az angol ebayt, ott meglepően olcsón, 30e alatt már lehet kapni. Amit nem értek, hogy ott már számos változat található:
RadioLink AT-9 2.4G 9CH Transmitter w/ R9D 9CH Receiver for RC Airplane UK D8G9
RadioLink AT-9 2.4G 9CH Transmitter w/R9D 9CH Receiver for RC Helicopter UK 29SB
RadioLink AT-9 2.4G 9CH Remote Control w/ R9D 9CH Receiver f RC Helicopter SM05
Itt az eltérés a vevőkben lehet? Nekem quadcopterhez kellene, vajon melyik a jó?
Linkek segitenenk de R9D bol nem tudok tobb fajtarol.