Igen az hegyes.
Viszont az elejenek (a "villa" két vegenek) valamennyire hegyesnek kell lennie nem?
Jó hogy így elmondtátok, hogy is kene működnie
Tapatalk-kal küldve az én LG-H440n-el
Igen az hegyes.
ami felszáll, egyszer lejön........de miért mindig darabokba?
Aenima, lehet, hogy félreérthetően irtam, de az fel sem merült bennem, hogy oldalt, vagy a v-nek élesnek kell lennie. Részemről arra a fél milliméterre gondoltam, amit ti hegyesnek irtok. tehát a hosszanti oldal és a v találkozása a szerszám éle. Ha úgy jobban tetszik, legyen. A szerszám két hegye elszaggatja a rostszálakat, a kampóssal meg ki lehet őket kapirgálni, hogy ne feszitse szét az anyagot a zsanér laprésze.
Pontosan ahogyan irod. Es ennek megfeleloen valpbam felre ertettem azelozo kommented :/ sorry
Sziasztok.
Az enyém is épülgetááám.
Érdeklődnék hogy az orrbucit milyen festékkel lehet festeni?Az akril jó?
Én az enyémet sima műanyagra használatos festék. Csak kell hozzá alapozó.
ami felszáll, egyszer lejön........de miért mindig darabokba?
Sziasztok, kellen egy kis segítség. A kliépő2 felragasztásánál felmerült bennem pár kérdés amit a leírás sem választolt meg megnyugtató módon.
Szóval. A torzió és a kilépő1 alkatrészek a helyükön vannak de a torzió1 kicsit kilóg a bordág végeinek síkjából. Ennek az élével találkozik a kilépő2. Ezt szintbe kell csiszolnom, vagy erre kell ráültetni a kilépő2 nevű alkatrészt. Mert ha ez utóbbi akkor meg az lóg ki felfelé a síkból. Hogy ne legyen annyira zavaros amit hablatyolok itt egy kép.
![]()
Brumi76, köszönöm. Ezt tűnt a logikusnak de gondoltam kikérem a hozzáértők válaszát.
A pontos és precíz építésemről csak annyit, hogy nem voltam elég figyelmes, ezért a belépő1 felragasztésa kimaradt. Hála a balza rugalmasságának a művelet megoldható a palánkolás után is bár kicsit macerásabb. Az elemet beilleztettem a helyére, majd belülről kapta meg a ragasztót a helyzere való tekintettel kicsit többet mint az szükséges lenne. Ezután egy fogpiszkáló és egy nagyjából méretre vágott műanyag lappal elegyengettem a ragasztót, majd a felesleget letöröltem. Mindkét félszárny esetében ugyanannál a bordánál kellett egy kicsit tágítanom - kb fél mm - a bordák számára kialakított kivágásból ezért reménykedem, hogy eddig pontosan építettem. Az eredmény nem tudom mennyire kivehető.