Ejj-ejj aurora nem márka, hanem típus.........Hitec Aurora.......![]()
A kérdés repülő és heli rendszerekre vonatkozik főképp. A modellezés csúcsára vagyok kíváncsi, hogy milyen arányban vannak itt a márkák.
Tehát a márkák is ez alapján lettek felsorolva.
Több opciót nem is tudtam volna betenni mert a fórum csak 10 kérdést enged.
Utoljára módosítva: headhunter86 által : 2016-01-16 12:36
Ejj-ejj aurora nem márka, hanem típus.........Hitec Aurora.......![]()
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
Synergy E7SE Beastx
Synergy N5C Beastx
Aurora 9
csak talán az egyik leg népszerűbb márka maradt ki
bemutatom:
http://www.frsky-rc.com/
minden ami repül...
Ráadásul van is ilyen téma: http://forum.rcmodell.hu/showthread....29%29%29/page6![]()
Igen, van ilyen téma, de nem szavazós. Illetve abból a témacímből nem sok minden derül ki...
Frsky lehet népszerű, de az én ismeretségi körömben senkinek sincs. Illetve megnéztem a kérdés előtt jópár angol/osztrák/német oldalt, és sehol sem lehetett kapni, ezért nem is került be.
A Hitec-ért pedig bocsi, már nem tudom szerkeszteni a listát![]()
Hááát...azért mert az EU-s boltok nem favorizálják a készletük miatt...az nem jelenti azt, hogy nem érdemes számolni vele...leginkább azért, mert (nekem speciel vámolás nélkül) bejött 57eHUF-os áron...egy ugyanilyen tudású Futaba valahol 150eHUF körül kezdődik, és nem olyan felhasználóbarát, mint ez...
Becsöppentem egy rutinos modellező társaságba...ott a Spektrum a használt táv...alapban a 2,4GHz-es frekin egy Satelite vevővel az elmondásuk szerint talaj közelben 7-8km volt a hatótáv szgk-val próbálva...ellenben nincs rajtuk telemetria, memókártyával végtelen memóra, modellbeállító varázsló (repülő, V-tail mix, helikopter, quad), különböző LUA program lehetőség (FRSKY telemetriával -vagy, ha a gép vezérlője támogatja, akkor- a közvetlen kijelzése a repülési adatoknak a távirányítón), magyar beszéd, minden kapcsolója egyedileg programozható...külföldön GB/FR/USA/Ázsia egyre népszerűbb, állandóan fejlesztik, javítják, és egy valag kiegészítő van hozzá...
Valahol külföldi részen olvastam, hogy a Futaba egy programhibát 2 év alatt méltóztatott kijavítani...az OpenTx programozóknak egy 1-2 hét/hónap...
Félreértés ne essék, van jobb mint a FRSKY...ez tuti...de ár-érték arányban jelenleg szerintem ez a jó...
Én kicseréltem a gyári botantennát egy minőségibb 2,4GHz antennára, így kicsit jobb a jel minősége...az rc.emiter.hu oldalán HC leírását olvasva máris sok dologra rájön az ember, miközben megismeri a távot...ugyanúgy lehetőség van két távot összekötni, és trainerezni, mint a drágább gyártók esetében...az elektronikája a Taranis plus megjelenésével megbízhatóbb lett, és a minőségbiztosításra is jobban figyelnek...
Lehet használni belső-külső modullal, 433MHz és 890-900MHz is az irányítást...
Ez volt a reklám helye...
Ui: tartok tőle, hogy még a javát le sem írtam, amit tud.
Beletettem. A sorrenden nem változtattam csak a már leadott szavazatok miatt került lejjebb a két hozzáadott márka. Aki esetleg Egyébre szavazott de FrSky felhasználó jelezze módosítom bár a szavazásokban résztvevők száma igen alacsony.
èn egyèbre nyomtam pedig Frsky tulaj vagyok...
azèrt elèg sokan vettèk Angliából...
lehet hogy tapatalk ból nem látszik a szavazás? mert nálam nem
minden ami repül...
Nekem is egyébre kellett szavaznom a Turnigy-t (I10)