- Cs. Gyula
- F. Gábor
- P. Attila
- Sz. Tamás
- A. Tibi
- G. Pali
- Cs. Gyula
- F. Gábor
- P. Attila
Maxir, Mini Titan, MSH Protos + repülők, MX12 40 mhz+Assan 2,4 GHz, Spektrum DX9 2,4 GHz
- Cs. Gyula
- F. Gábor
- P. Attila
- Sz. Tamás
- A. Tibi
- G. Pali
- Cs. Gyula
- F. Gábor
- P. Attila
- Sz. Tamás
- A. Tibi
- G. Pali
- D. Zsolt?
- Cs. Gyula
- F. Gábor
- P. Attila
- Sz. Tamás
- A. Tibi
- G. Pali
- D. Zsolt?
- B. Robi
Best friends don't let you do stupid things...
...alone.
Sziasztok! Most, hogy már két alkalommal kint voltam a reptéren és ma minden megjött a repülőmhöz (Kínából), tudjátok esetleg, hogy a járványügyi intézkedések hogyan hatnak a reptéren való tartózkodásra, repkedésre? Lehet? Mikor? Hogyan? Hányan?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv. Laci
Ha jó az idő semmi és senki nem tud minket vissza tartani. Úgy tudom hogy szabadtéren 50 fő ig. kellő távolság betartásával betartjuk az előírásokat.
Ez nagyon jó hír, szombaton megyek is! Ráér esetleg valaki segíteni kideríteni, hogy repül-e a frissen összerakott repülőm?
Sziasztok!
Az MMSZ állásfoglalása a következő:
Tisztelt Egyesületi vezetők !
Minden bizonnyal már Önök is értesültek a Magyar Kormány koronavírus terjedését célzó korlátozó intézkedéseiről, melyet Orbán Viktor miniszterelnök úr ismertetett hivatalos Facebook-oldalán.
A legújabb védelmi intézkedéseket jelen pillanatban „várható” jelzővel látták el, hiszen a rendelkezések előterjesztéséhez szükséges az Országgyűlés rendkívüli felhatalmazása a kormány számára, valamint a parlamenti képviselők szavazatai.
Ezekről bővebben az alábbi linken találnak pontos információkat:
https://koronavirus.gov.hu/cikkek/or...ntezkedesekrol
Kérjük, hogy az intézkedésekről szóló tájékoztatót figyelmesen olvassák el és kezdjék el a mindennapjaikat az abban leírtak figyelembe vételével átszervezni, hiszen a rendelkezések vélhetően kedd éjféltől, vagyis szerda 0 órától hivatalosan is életbe lépnek.
Amennyiben szövetségünk a fentiekkel kapcsolatban további friss információkhoz jut, azokról igyekszünk Önöket minél előbb tájékoztatni!
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
Üdvözlettel:
Lepa Brena ,DMBK Ha meghalok azt nem élem túl!
Szombaton azért én is tervezek kimenni repülőzni!
Lepa Brena ,DMBK Ha meghalok azt nem élem túl!
Maxir, Mini Titan, MSH Protos + repülők, MX12 40 mhz+Assan 2,4 GHz, Spektrum DX9 2,4 GHz