Természetesen Én is segítek.
Kedves klubtagok!
A tegnapi ülésünkön próbáltuk összeszedni a rendezvénnyel kapcsolatos teendőket.
Reméljük a vírus nem veri szét ismét és meg tudjuk tartani az év egyetlen megmozdulását.
Hol tartunk most és mi áll rendelkezésre infrastrukturálisan.
Elképzelhető hogy addigra már itt lesz a konténer és abba és a faházba már szépen el fogunk férni.
Rendelkezünk karókkal a leválasztáshoz és a versenyhez.Valamint 2 garnitúra paddal.
Én is tudok hozni egy garnitúrát. De a létszámra való tekintettel kell még pár garnitúra valamint vagy 5 partisátor.
Meghívásra kerültek baráti klubok ,mint Mátyásföld, Solt ,és a kőhídgyarmat klub meglátjuk hogy addigra oldják e a határzárat.
Tervezett programok,és kapcsolatos feladatok.
-fűnyírás
-tereprendezés /előző napokban/
-elektromos ellátás felmérése és kiépítése / a birkástól kölcsönözni hosszabbító segítségével/
-aggregátorok
-hűtő
-főzés sütés beszerzés ételek italok evőeszközök
-ügyességi verseny
-díjak beszerzése / 3 egyszerű kupa/
-gyerek programok / kötélhúzás,csipeszrepcsi,szimulátor,cukorka szórás,tréneres repülés max 1 gép./
-utasrepülés / gépet biztosít a Malév klub/
-rendezvény felépítése
-bontás ,takarítás
-esetleges esti tábortűz
-fotózás
Amiből még korlátozott számba van: evőeszközök papírtörlő ,karók ,kordonszalag ,eü csomag.
Kérek mindenkit hogy a biztonságos lebonyolítás érdekében tegye meg vállalásit mert a feladatok teljes elosztása és biztos vállalás esetén tudjuk megrendezni az eseményt!
Kb ennyi a teljesség igénye nélkül de ha bárkinek bármi eszébe jut kérem egészítse ki!
Köszönöm .
Lepa Brena ,DMBK Ha meghalok azt nem élem túl!
Természetesen Én is segítek.
Kedves klubtagok!
Úgy néz ki sikerült a megfelelő ajánlatot megtalálni a konténer szállítására.
Szeretném mielőbb a helyén tudni ha már ki van fizetve!
Ami szükségeltetik a telepítéshez.
Terep előkészítése ,fűnyírás vagy kaszálás.
Elhelyezés meghatározása.Összehangolás a faházzal .későbbi össze építés /árnyék szempontból/ megtervezése.
4 db beton kocka beszerzése. Szintezés.
Szállítási nap meghatározása.
A konténer fogadása sorompó nyitás irányítás.
Ki tud ebben segédkezni?
Betonkockákat intézem!
Maxir, Mini Titan, MSH Protos + repülők, MX12 40 mhz+Assan 2,4 GHz, Spektrum DX9 2,4 GHz
Szállítási nap meghatározása.
A konténer fogadása sorompó nyitás irányítás.
Ki tud ebben segédkezni?
Én?
Szia Gábor!
Ok de mit tudsz e fentiekből vállalni?
Valaki ma ? A fenti dolgok miatt?