-
Junior Member
Utoljára módosítva: Pacek által : 2016-01-24 19:02
-
Junior Member
-
Junior Member
Vol. 3:
eredetileg az üzemanyag ellátást úgy akartam megoldani, hogy a tankként szolgáló 600 ml-es palack a súlypont mögött legyen, így ha fogy a nafta, orrnehéz lesz a gép, és észre fogom venni, így a tankból 2 rézcsövön keresztül megy előre a lónyál, de később mondták, hogy emelkedéskor a gravitáció miatt elszegényedik, sőt le is fulladhat, így a tankot súlypont elé tettem.

mivel nem 2,4 ghz-en, hanem 35 MHZ-en fogom használni, így kellett egy antenna kivezető is.

az orr részt 10-es deszkából akartam megcsinálni, majd amikor kezdett bedőlni a dolog a forma miatt, 15 mm vastag deszkában is gondolkodtam, de végül a súly, és az egyszerűsége miatt a lépésálló hungarocell mellett döntöttem. ebből csiszoltam ki az elejét

végül idővel elérkeztem a fóliázáshoz is, egy jól kinéző, de egyszerűnek látszó mintára gondoltam, végül a sötétkék - metálfehér (létezik egyáltalán ilyen szín?) lett a végleges.

-
Junior Member
Vol. 4:
a gép mozgásáért 4 db E-MAXX standard szervó felel, nem a legdrágább, legerősebb, de ellátja a feladatát.

A kabin anyagán, kialakításán sokat agyaltam, palackból melegíteni, lehet-e kapni, üvegszál, végül ismét a lépésálló hungarocell lett a befutó, csináltam egy tömböt, és abból csiszoltam ki ezt is, mint az orrát.

Egyenlőre konkrét elképzelés nincs, célok, és kezdetleges tervek vannak, mozgathatóra akarom a kamerát, amit valaki más mozgat egy másik rádióval, de egyenlőre ennyi. Mi fogja ott tartani, hogyan fog a kamera mozogni, 360 fokban forgassam-e valami kis fogaskerekes kefés motorral, vagy szervóval 120 fokban, vagy akörül, egyenlőre nem tudom. de a 360 jobban tetszik.

Minden esetre kapott ilyen szép kék fóliát, mint egy elgázolt macska az aszfalton, olyan szép... nem tudom, mikor vettem a fóliát, hol, és mire tettem, de egy okádék ez a fólia. mellesleg fele annyi hő is elég neki, mint a normális oracovernek.

Utoljára módosítva: Pacek által : 2016-01-24 19:31
Hozzászólás szabályai
- Új témákat nem hozhatsz létre
- Válaszokat nem küldhetsz
- Fájlokat nem csatolhatsz
- A hozzászólásaidat nem módosíthatod
-
Fórum szabályzat