Igen, az acélt nem vagy nehezen futja be az átlagos ón.
Az acélra való forrasztóvíz (vagy paszta) segíthet ezen.
Ha mindent megcsinálsz amit javasoltunk és jól átmelegíted az egész munkadarabot, akkor erős lesz a forrasztás.
Mielőtt a tolórudat beforrasztanád,fel kell ónozni a végét!
És akkor ahogyan csináltad,úgy akkor biztosan jó lesz!
Ehhez pedig forrasztóvíz kell!
Üdv:István
Szinyova István
Igen, az acélt nem vagy nehezen futja be az átlagos ón.
Az acélra való forrasztóvíz (vagy paszta) segíthet ezen.
Ha mindent megcsinálsz amit javasoltunk és jól átmelegíted az egész munkadarabot, akkor erős lesz a forrasztás.
Futaba FF9 Super
Frsky telemetry
Windy
Pike Perfect Electric
MMSZ 4098
Kevés sósavba óvatosan addig rakod a horganylemez darabkákat míg pezseg! És kész!
Vigyázz mert hidrogén szabadul fel!Ami gyúlékony! Ajánlatos szabadban csinálni!
Szinyova István
Vagy szerzel egy ilyet:
https://www.hestore.hu/prod_10028010.html
Futaba FF9 Super
Frsky telemetry
Windy
Pike Perfect Electric
MMSZ 4098
Igen , ezt használom én is, és mig modellezek, valószinű kitart, meg még marad is. Nagyon jó anyag és praktikusabb mint a sósav. ( ha felboritod nem folyik!)
Nagyon köszi a tippeket mindenkinek. Belém ültettétek a parát, ezért egyesével mindegyik forrasztást megcibáltam nagyon durván. Amelyik sziklaszilárd volt, azt beépítettem,akkora terhelést a gépen se kap. Kettő megmozdult, azokat kiolvasztottam, a tolórúd végén maróval belevágtam keresztbe, abba bele tud olvadni a cin, megfogja. Utána ezeket is megrángattam, már jó volt.
Beállítottam és összeraktam a gépet, leteszteltem hogyan muzsikálnak a kormánylapátok.
Egy rövid videót is készítettem róla, tessék:
Utoljára módosítva: Impact_B által : 2017-04-27 19:39
Haver kérésére csináltam pár makró képet, ezt is megosztom
DSCN0001.JPG DSCN0003.JPG DSCN0008.JPG
Szép ez a repcsi de nagyon!
Mikor lesz a berepülés?
A makró képeken látszik a sróf.
Milyen fajta?
Futaba FF9 Super
Frsky telemetry
Windy
Pike Perfect Electric
MMSZ 4098
"Bocsi ezt a sróf dolgot nem értem.Kicsit bővebben?" Sróf = csavar= légcsavar Ránézésből 9X5 gagyi kínai, nekem is van majd szét rázza a gép orrát. Az egyiknek szét is repedt a közepe mire megérkezett.