Helló,
Egy kép az autóról illetve a benne lévő panelbe ültetett IC-ről sokat segítene.
Sziasztok
Keresek az unokámnak egy adót, egy játék kategóriás verdához " NIKKO" , mert nem kaptam hozzá.
A freki, 27,005 Mhz. A csatorma az 5. -ös. Ha tudna valaki eladót, kérem jelezze. Köszi...
Üdv. Laci
RS-5
MIG-29 EDF Jet
Extra 300 2,3m. ( ZDZ Boxer 100 ccm. )
Helló,
Egy kép az autóról illetve a benne lévő panelbe ültetett IC-ről sokat segítene.
Hali
Készítettem egy képet, de nem tudom, hogy ez segíthet-e valamit. Szétszedni, a belselyét fotózni nincs energiám, mert szét kellene bombázni
az egész gépet hozzá.
A képet az RcPilot.hu tárolja.
Üdv.
RS-5
MIG-29 EDF Jet
No pain no gain...
No... Szétbombáztam... Nem tudom, hogy segíthet-e . ?
RS-5
MIG-29 EDF Jet
Ezzel a fajta IC-vel még nem találkoztam, de majd végigtúrom otthon ami van. Mi az autó típusa? Nem lehet, hogy ez már "proporcionális" távirányítóval rendelkezett? Ha igen akkor lehet, hogy sima PPM-es távval menni fog. Legalábbis egy barátomnak volt egy ilyen jellegű autója ami egy "mezei" Futaba távval volt hajtva.
Az elektronika nem erősségem, nem ismerem az IC-ket. A tipus, Samurai. Szerintem biztos, hogy proporcionális, mert a kormánynál a szervó kezdetleges, de erre utal.
Én is ugy gondolom, hogy egy alap távval próbálnám ki, de nincs ilyen kavicsom. Ezért keresek.
RS-5
MIG-29 EDF Jet
Üdv. A PROPORCIONÁLIS RENDSZER-nél a szervó csak annyit mozdul amennyit a távirányi karján mozditasz,nem vágódik ki vég állásra. A TIKKO rendszernél az un.szervón nincs elektronika csak egy motor és fogaskerék áttétel. A PROPORCIONÁLIS rendszert használjuk a repülő,hajó és autó modellekben.Felesleges más adóval próbálkozni tikko nem ilyen elven müködik, kristályt hiába teszel bele.
Hello!
Az biztos, hogy proporcionális, a Nikko Evokhoz rendszeresített távirányító járt hozzá eredetileg, itt van egy link, látszik a távirányító és a dobozon az írás:
https://www.terapeak.com/worth/nikko.../112324736535/
Már csak a frekvencia a kérdés, az a 27,005 MHz hol van feltüntetve, és a panelbe forrasztott kristályon milyen frekvencia van?
06 30 270 8562