Ha455kc a kf akkor az adónak 27.195m kell.
Szia
Igen, biztos, hogy proporcionális, mert megnéztem a szervót, és 5 pines csati van rajta, benne a potival. Köszi a linket, tényleg ez az a gép. Már csak táv kellene hozzá.
A frekit abból gondolom, hogy a gép alján ez van felirva 5 -ös csati. ( Ch 5 ). A panelben forrasztott kavicson 26.740 van. Nem vagyok elektromos szaki,de
régebbről ugy emlékszem, hogy ezeknél valami felharmonikuson működik a freki.
Nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget !!! Remélem lesz valamilyen adó.
Üdv. Laci
RS-5
MIG-29 EDF Jet
Extra 300 2,3m. ( ZDZ Boxer 100 ccm. )
Ha455kc a kf akkor az adónak 27.195m kell.
Szia Igazad van, el írtam Nikko .A vevő egybe van építve a motor áram körével ,ez zavart meg.Kár hogy hatvan mellett lakok. Akkor öreg róka vagy te is, te sem most kezdted. Üdv erno
Szia Laci!
Ha egy összetartozó 27-es kristálypárral és egy kétcsatornás adóval tudnék segíteni, akkor megtehetem. Adóm kettő is van; egy pisztoly adó, szerintem proporcionális, de nincs rajt trimm. A másik egy hagyományos két csatornás adó, trimmelhető. A kristályok mindkettőben cserélhetők. A kocsin meg kellene nézned, hogy kicserélhető-e a vevőkristály, és talán akkor összehozható lenne a dolog.
Űdv: Jimmybá
A levegőben még nem maradt semmi!
Annyi még beugrott, hogy a pisztolytáv 9 voltal, a hagyományos 4,5 V-al üzemel. Bár azt hiszem, ez jelen esetben nem szempont.
OK! megnézem, hogy milyenek vannak.
Sajnos, ílyen értékű nincs, pedig még egy kollégára is rákérdeztem, de neki sincs.
üdv. Jimmybá