Hali!
Én is jártam így ezzel a szabályzóval, gyari forrasztási hiba a kábeleknél!! Nézd meg és forraszd újra!
Sziasztok!
A következő probléma megoldásához kérném a segítségeteket:
Az autó kb 1,5-2 perc nyélgázas hajtás után hirtelen belassul, megáll, majd 1-2 másodperc után megindul.
aztán már kb 30-40 másodperc után ismét a leállás, megindulás.
A szabályzó egy Hobbywing WP SC8 120A
A jelenséget különböző akkukkal is produkálja.
Van két Zippy 5900 2S 60C és egy 5200 2S 30C.
A vevő is kizárva mert azt cseréltem és mindkettővel csinálta.
A túlmelegedés is kizárt, mert novemberben vettem plusz a szabályzón van hűtő....
Mi okozhatja?
Hali!
Én is jártam így ezzel a szabályzóval, gyari forrasztási hiba a kábeleknél!! Nézd meg és forraszd újra!
LOSI Baja Rey 2wd upgrade Alias LOELL!!
Tekno RC SCT410.3
Köszi, ránézetek akkor ebből a szemszögből is!![]()
Az akkuk teli voltak? Ha csak fele volt tele, akkor a hideg miatt produkálhatja ugyanezt, pláne ha a lipó védelem 3,2V fölé van beállítva...
Üdv: Emunem
Minden lehetséges...
VRX Blade 10T / Piros rettenet
W.I.P. / Axial SCX-10 / Ford F-150 aka KÉK Bálna
W.I.P. / Tamiya TT-01 / Zöld darázs / BMW Z4 HB Project
2,4GHz / Póráz
+ Hangvezérelt utódok.
Láma vagyok, úgyhogy sejtelmem sincs, hogy be van e állítva Lipo védelem, de a teljesen frissen töltött akksival is csinálta, meg azzal is, ami a feltöltés után állt 2-3 hetet...
Ha nem a forrasztás volt akkor tessék megtanulni a programozást, kiiktatni az akkuvédelmet teljesen, és venni 1500-ért külön LiPo őrt!
Ha a lipo őr 2 percnyi nyélgáz után már ordit, akkor kuka az összes akkud (zippy az ugyebár öléggé kaki...) és tessék venni 90-120C NEM zippy akkukat, ugyanis manapság már a 60C akku annyit tud mint 6 éve a 30C-sek tudtak! Élettartamra meg a fele...se... az SCT pedig az egyik legnagyobb étvágyú gép mind közül, mint tudjuk. Zsebbe nyúlás lesz ebböl, ahogy sejtem...
Vaterra Twin Hammers
Axial SCX-10 Jeep Krawler
Turnigy Mini Rally Extreme
HPI Mini Trophy
High Performance HobbyKing Drift car
Nekem is az akku volt az első gyanusított, egy (vagy több) rossz forrasztás nem ilyen hibát produkál.
Jó akkut lehet olcsón is venni, t2shop a napokban kínált 5600mAh lrp akkut 19,9 euroért.
Lipo őrt beszerzem!![]()
A tessék megtanulni a programozást, azt kitől?
Tanulni vén fejjel sem késő!
Szárnyaló vágyaidnak ne építs leszállópályát!
No, megvan a ludas.
Azt érzékeli, hogy melegedik az ESC, közbe meg nem.
Az overheat protectiont kell kikapcsolni.
Ezt a héten megejtem, de vissza kell vigyem a programkártyát ahol vettem, mert nem működik.
pedig elvileg hozzávaló, de csak pirosan világít három led a kijelzőkön, számok nem jelennek meg rajta.
Szárnyaló vágyaidnak ne építs leszállópályát!
A ventilátor helyére dugtad a kábelt?
LOSI Baja Rey 2wd upgrade Alias LOELL!!
Tekno RC SCT410.3