Oldal: 23 / 24 ElsőElső ... 13192021222324 UtolsóUtolsó
Eredmény: 221 - 230 (231) összesen

Téma: Frsky x10/x10s horus

  1. #221
    Senior Member pumuklis logója
    Csatlakozott
    07-12-16
    Hely
    Mosonmagyaróvár
    Hozzászólás
    2.030
    Hát pont nincs.
    Az-az Sima XM van, de ha már veszek, egy teljes hatótávúra fizetek be.
    Na mindegy, körbenézek máshol.
    Próbaképpen csatlakoztattam a Quadhoz egy R9 Slim+ vevőt, hogy legalább beállítani tudjam.
    Lenne egy kérdésem.
    Hol, vagyis hogy lehet az X10 rádión kapcsolóra tenni, hogy 0 állásba 100%-os, 1-es állásba 75%-os, és 2-es állásba 40%-os legyen a karok érzékenysége.
    Le akarom butítani a quadot, hogy szobába is lehessen vele szórakozni.
    Tehát hogyan tudom vagy a szervó végállásokat módosítani, vagy az expo értékeit módosítani csatornánként 3 állású kapcsolóval?
    Olvasgattam az OpenTx leírását, de ezt nem találtam.
    Utoljára módosítva: pumuklis által : 2018-09-27 06:18
    Devo 12S, Firstar 1600 Fpv, Tiny Whoop, Walkera Katica.

  2. #222
    Senior Member smith_hun logója
    Csatlakozott
    14-01-16
    Hely
    Pécs
    Telefon
    06-húsz-négy négy 42 - nulla 52
    Hozzászólás
    2.676
    Első körben nézd meg, hogy ezt nem lehet-e repülési módokkal kiváltani, vagy a vezérlőben aktiválni ehhez hasonló lehetőséget...Arduplane/ardukopter esetében van training mód...

    Ha nem megy, akkor én a helyedben inkább csinálnék egy másik modell beállítást, ahol karok görbéit laposítanám el, vagy esetleg próbálkozhatsz globális változók beállításával...tananyag:
    http://rc.emiter.hu/rc-miskolc/index...-menue?start=6
    http://rc.emiter.hu/rc-miskolc/index...-menue?start=7

    A Phantom FC40 és a 250-es quad után én már nem merek szobában játszani... :-D

  3. #223
    Senior Member pumuklis logója
    Csatlakozott
    07-12-16
    Hely
    Mosonmagyaróvár
    Hozzászólás
    2.030
    Ha valakit érdekel, így kell az expo értékeket kapcsolóra tenni.
    Inputs
    I1:Ail Ail Weight(+100%) Expo(GV1:Exp)
    I2:Ele Ele Weight(+100%) Expo(GV1:Exp)
    I3:Thr Thr Weight(+100%)
    I4:Rud Rud Weight(+100%) Expo(GV1:Exp)


    Special Functions
    SF1 SA↑ - Adjust GV1:Exp (Value 0)
    SF2 SA- - Adjust GV1:Exp (Value 40)
    SF3 SA↓ - Adjust GV1:Exp (Value 60)
    Utoljára módosítva: pumuklis által : 2018-10-01 13:55
    Devo 12S, Firstar 1600 Fpv, Tiny Whoop, Walkera Katica.

  4. #224
    Senior Member pumuklis logója
    Csatlakozott
    07-12-16
    Hely
    Mosonmagyaróvár
    Hozzászólás
    2.030
    Az expo-t be tudtam állítani az Ail, Elev, és Rudd csatornákra.
    A gázkaron hogyan tudok finomítani?
    Most nagyon kis gázkar mozgásnál már a plafonon van a kis quadcopterem.
    Az Expo nem igazán jó a gázkarra.
    Devo 12S, Firstar 1600 Fpv, Tiny Whoop, Walkera Katica.

  5. #225
    Senior Member Luc logója
    Csatlakozott
    08-04-14
    Hely
    Vácszentlászló
    Telefon
    +36203603728
    Hozzászólás
    1.624
    Szia!

    És miért nem jó az expo a gázra? Csinálj akkor egy gázgörbét.
    A kisfiút a felnőtt férfitól csak a játékaik ára különbözteti meg!

  6. #226
    Senior Member pumuklis logója
    Csatlakozott
    07-12-16
    Hely
    Mosonmagyaróvár
    Hozzászólás
    2.030
    Idézet Luc eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia!

    És miért nem jó az expo a gázra? Csinálj akkor egy gázgörbét.
    Rájöttem, hogy jó, csak először rosszul állítottam be.
    Devo 12S, Firstar 1600 Fpv, Tiny Whoop, Walkera Katica.

  7. #227
    Senior Member pumuklis logója
    Csatlakozott
    07-12-16
    Hely
    Mosonmagyaróvár
    Hozzászólás
    2.030
    Az R9 mini vevő műanyagházas catlakozójába milyen típusú csatlakozó illik?

  8. #228
    Senior Member smith_hun logója
    Csatlakozott
    14-01-16
    Hely
    Pécs
    Telefon
    06-húsz-négy négy 42 - nulla 52
    Hozzászólás
    2.676
    Asszem JST 1mm-es...de a legegyszerűbb, ha tolómérővel leméred a tüskék távolságát...viszont amikor rendelsz:
    - rendelj minimum 10-et mindenből,
    - rendelj hozzá fém csuszkákat (tököm tudja mi a PIN magyar szakmai szava) jócskán,
    - keresd ebay-en angliai eladótól, az olaszok csúnyán le akartak húzni,
    - magyar boltokban épp elfogyott minden amikor kerestem,
    - rendelj 3-4-5-6 pin-es verziókat (máshová is kelleni fog F4 vezérlők, pixracer, stb.)

  9. #229
    Senior Member smith_hun logója
    Csatlakozott
    14-01-16
    Hely
    Pécs
    Telefon
    06-húsz-négy négy 42 - nulla 52
    Hozzászólás
    2.676
    Tréner kapcsolat X10S és X9D+ között


  10. #230
    Senior Member betonbokor logója
    Csatlakozott
    12-04-07
    Hozzászólás
    144
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem.
    A kitérések nagyságát pl: oldalkormány, csűrő, magassági...hol érdemes állítani, az inputban vagy a mixerben???

Oldal: 23 / 24 ElsőElső ... 13192021222324 UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva