Sziasztok,
Korábban én is jelentkeztem, de sajna a dátum nekem sem jó, így lemondom a szándékom. Sajnálom!
Részemről nem...ha megnézed az eddigi felírt frekiket, akkor tudsz kalkulálni, vagy szólni, hátha valakinek könnyebb változtatni...
Sziasztok,
Korábban én is jelentkeztem, de sajna a dátum nekem sem jó, így lemondom a szándékom. Sajnálom!
Sajnálattal veszem a lemondásokat, és megértem. Majd jövőre is megpróbálok valamit összehozni, a légtér miatt nem volt könnyű...jövőre remélhetőleg könnyebb lesz.
Uraim!
Aki jön a reptetésre...este szeretnétek valami főzést-sütést tartani?
Én jövök és némi táplálék összehozásában is szívesen részt vennék ...
MMSZ szám: 3389
DOE: 2017137
Természetesen... összedobjuk a költségeket.. egy kis paprikáskrumpli vagy gulyás vagy nem tudom mi lenne az ötlet..De persze előtte azért egyeztessük a létszámot..
Úgy néz ki, hogy szombat estére lesz egy bográcsos vegyespörkölt, kenyér, és remélhetőleg valami savanyúság...
Este kinullázom a google dokumentumokat, és szeretném újraszámolni a létszámot a változások miatt, valamint a technikai elosztás miatt...
Megjött a júliusi légtér-engedély is, szerintem döcögősen, de beindult a gépezet...
Szombaton csak estefelé tudnék leérni... ha lesz éjszakai repülés vagy valami akkor megyek és megalszom az autóban, ha nem akkor csak vasárnap napkeltére érkeznék... (ha szét nem cseszik a vasárnapomat is)
Az antennaméréshez kiépítem a csatlakozót, 12v lesz és szervócsatis.. Még az is lehet, hogy berakok valami adót addigra![]()
No problem, majd úgy számoljuk a vacsit, hogy maradjon neked is...én szívesen nézem az éjszakai repülést, de tapasztalat híjján csak drukkolni, és dokumentálni tudok...hiába reptettem már "eleget", ehhez túl kezdő vagyok...
Ha megvan a létszám kélek írd majd ki.. ha csak 3-an leszünk akkor esetleg más időpontot nézhetnénk.. ez csapatban lenne az igazi..