Gratulálok szép munka! Legalább valaki modellezik, mi most kezdjük.
Most a gőzgép következik, jó lenne ha idén elkészülne! Ez is a jól bevált recept szerint készül, grafitos öntvényhüvely, alubronz dugattyúkkal.
Gratulálok szép munka! Legalább valaki modellezik, mi most kezdjük.
Nagyszerű dolgokat készítesz, öröm nézni.
Őszintén remélem, hogy a családod egészségügyi szempontból rendben van, s a karantén csak rövid ideig tart!
De amikor ilyen szépeket látok, akkor ott ül a kis ördög az agyamba és azt súgja: "Még egy kis karantént neki, hadd alkosson!"
Köszi! Már jobban vagyunk. a következő napokban elkezdem a hajtókarokat, főtengely, összekötők, rudazatok, stb. Ha össze jön egy adag kép jelentkezem.
Üdv Mindenkinek!
Elég jól alakultak a munkák, ismét készült néhány alkatrész:
Elkezdtem az összeépítést, remélem az ünnepek alatt és a jövőhéten elkészül, és még a beállításra is sor kerül.
Hétvégén voltam hajózni:
Hatalmas respekt! Egy ékszer! Kellemes ünnepeket!
Üdv: Woody
Graupner bell 212, T-REX 500, Styroman repcsik
Köszi!
Azóta lefestettem a talpakat, kapott egy epoxy primert, és két réteg 2k-s ipari festéket:
Üdv Mindenkinek!
A héten szabin vagyok, így van több időm. A hengereket kezdem össze rakni, elkészültek a dugattyúk és a hajtókarok. A vezérlés hajtókarjait is össze raktam, egy kicsit járatni kellett az esztergán mert kicsit szorult.
Egy legény van talpon e vidéken. De legalább van aki alkot, további jó munkát és mindenkinek szebb jövőt!!!!!!!!!!!!!!!!!