Folyasztószert mit használtál?
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Sziasztok!
Horganyzott huzal, rozsdamentes huzal, akarmilyen acel huzal... konkretan valakinek van javaslata, hogy mivel lehetne megforrasztani, lagyforrasztani? A kinain nem marad meg semmi! Ezust, alu, cink, on... kiprobalva... tovabbi konkret es mar bevalt otletek? Koszi!!!!
Folyasztószert mit használtál?
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
A repülés a világ második legizgalmasabb élménye. Az első legizgalmasabb a leszállás!
Hali
Nem lenne jobb a csavaros rögzités ? Pl.: sorkapocs.
RS-5
MIG-29 EDF Jet
Extra 300 2,3m. ( ZDZ Boxer 100 ccm. )
Sziasztok...
http://alu-forr.hu/hu/termekek/inofl...sitoszer-onhoz
Probaltam a vizszerelesnel hasznalatos rezcsovekhez hasznalatos forrasztopasztat, kemeny es lagyforraszto pasztat egyarant... most vettem egy ilyen csodaszert ami tenyleg szuper, meg az acelt es aluminiumot is meg tudom vele lagyforrasztani!!! A horganyzott acel csavart siman megforrasztja, de a drotkotelen egyszeruen nem terul...
Probaltam meg sosavban oldott rez es cink furdovel is simogatni, eredmenytelenul...
Idegrangast kapok...
Utoljára módosítva: trainerTOMI által : 2018-12-24 17:58
Szia.
Pontosabban milyen drótkötelet szeretnél forrasztani?
Szia!
Nem tudom, hogy milyen átmérőjű drótkötelet szeretnél megforrasztani, de én a sodrott acél horgász drótelőkét úgy forrasztom, hogy betekerem egy elemi szál rézhuzallal amit egy sodrott szervókábelből húzok ki. Azon elfut az ón és forraszthatóvá válik a sodrat.
Üdv:
B.
Futaba FF9 Super
Frsky telemetry
Windy
Pike Perfect Electric
MMSZ 4098
Van tobb fele itthon, mind 0,5 - 1mm kozotti, kulonfele anyagokbol... az egyik rozsdamentes a masik acel a harmadik horganyzottnak tunik, aztan van meg nem tudom milyen szep fenyes kinai muanyag boritasu, meg van lakkozott... kozos jellemzojuk, hogy egyaltalan semmi nem terul rajta akar hogy is probalom...
A rezszal jo otletnek tunik koszonom, kiprobalom mennyire csuszik el a rez hurokbol a sodrony!!![]()
A sósavban oldott cinklemez az jó.A kismotor gáz és kuplung bovdenjeit simán forrasztotukvele.A savazást többször megkell csinálni és nagy hőfokon forrasztani.A bovden végét belemártod a savba felmelegíted és megint savba.Próbáldki jólesz.
Bocs a beleszólásért mert nem tudom hogy hol beszerezhető de a foszforsav kiváló minden forrasztáshoz.Különösen savállóhoz ajánlják.
A modellezés szenvedély?
Koszonom, probalkozom es teszek fel videot....