Szerintem a szárnyba kell őket ragasztani és ezeken keresztül megy át a két felfogató csavar.
A tipli is benne volt a csomagban. Ez két kemény műanyag alkatrész. Nyolcas rúd, négyes furattal, 9 mm magas. Két kis darab cső. Sajnos fénykép most nem megy, mobilról írtam.
Szerintem a szárnyba kell őket ragasztani és ezeken keresztül megy át a két felfogató csavar.
Futaba FF9 Super
Frsky telemetry
Windy
Pike Perfect Electric
MMSZ 4098
Kaptam fa korongot is. Talán arra jó,hogy a csavar ne vágjon bele a szárnyba egy esetleges durvább landolásnál.
Az egész gép max 220gr itt nincs durva landolásHa leesik olyan mint falevél... Ha csak nem full gázzal belevered a földbe nem tudsz benne kárt tenni.
minden ami repül...
Ma ismét lesz verseny Mátyásföldön!
Ennek kapcsán megmutatnám nektek a Foamhawk fa változatát: /Easy Fly IV néven fut a Szán modell nél/
Szerkezet kész a repcsi még a fóliázás van hátra...
Mire jó idő lesz ez is elkészül!
Album:
minden ami repül...
Szerkezet kész a repülő. Valamikor lesz időm befejezem és még talán az idő is engedi hogy kipróbáljam
minden ami repül...
Csecse.
Tapatalkkal küldve az én MI 9 eszközömről
Futaba FF9 Super
Frsky telemetry
Windy
Pike Perfect Electric
MMSZ 4098
Motor csere megtörtént, íme a végeredmény. Motor Dys BE 1806 2300 kv, légcsavar 6x4 folding. Pont annyi erő van így a gépben, hogy élvezhetően emelkedik, mentéshez is bőven elég, de kezdőnek sem sok. Picivel 300 gramm alatt maradt a súly 1000-es 3 cellás akkuval.
https://youtu.be/kXN8YC7IVII
Az örök habozó!Nameg Funcopter forever!