Eredmény: 1 - 6 (6) összesen

Téma: Hobao Hyper SSe Truggy probléma

  1. #1
    Junior Member
    Csatlakozott
    10-08-09
    Hozzászólás
    25

    Hobao Hyper SSe Truggy probléma

    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni.
    Múlt héten érkezett meg a kocsi,azóta szívok vele.
    A probléma a következő:
    Belerakom a 2 teljesen feltöltött akksit a kocsiba,elindítom és kb.20-30mp után lelassul,úgy viselkedik mintha lemerültek volna az akksik.Ha ilyenkor a kocsit megfogom hátul a szárnyánál és gázt adok,akkor a szabályzó teljesen leblokkol és túlmelegedést jelez.
    A szabályzó és a motor teljesen hideg,viszont az akksi már langyos 20-30mp után.

    Nem tudok rájönni mi a baja,próbaképpen lejjebb vettem,majd ki is kapcsoltam a cutoff voltaget,de nem változott semmi.
    Lehetséges,hogy az akksik rosszak?Vadonatúj mindkettő,rájuk mértem többször is,még belső ellenállást is néztem,minden oké.
    A szabályzón 10AWG kábel van,az akksikon 12AWG és T-csatik.

    Előre is köszönöm:
    Matyi

  2. #2
    Senior Member
    Csatlakozott
    07-07-06
    Hozzászólás
    2.124
    Milyen akku, milyen szabályzó, milyen motor...? Vedd ki az autóból, próbáld üresen! Hajtáslánc nem szorul? Forrasztás nem engedett el valahol?

  3. #3
    Junior Member
    Csatlakozott
    10-08-09
    Hozzászólás
    25
    https://www.towerhobbies.com/product...STEC150RG.html

    Gyári szabi,motor van benne.
    Szabi:150A WP-8BL150
    Motor:2000kV
    2db Turnigy Graphene 7.4V 7500mAh 90C

    Forrasztások hibátlanok,átnéztem őket már korábban.
    Hajtáslánc sem szorul.

    Ma az jutott eszembe,hogy esetleg a 12AWG kábel nem elég az akksinak,de lehet rossz felé tapogatózok.

  4. #4
    Senior Member
    Csatlakozott
    07-07-06
    Hozzászólás
    2.124
    Szabályzó gyártó, tipus?
    Motor gyártó, tipus? (a 2000kv mellé írhattad volna a szinét is, az pont ennyire nem mond semmit)
    Autóból kivéve hogy működik?

  5. #5
    Senior Member Necro logója
    Csatlakozott
    04-07-04
    Hely
    Tatabanya
    Hozzászólás
    12.763
    Mivel a HoBao (is) a HW cuccait hasznalja, valszeg a motor is HobbyWing
    es az is lehet, hogy kek vagy fekete

    jomagam inkabb arra gyanitok, hogy az egyik fazis nem megy, de tavgyogyitassal ezt nem lehet magallapitani, hogy miert
    ha nem szenzoros a szett - nem latom, hogy irva vagyon, akkor probald ki a vezeteket a motoron felcserelni tetszolegesen
    (az most mindegy, hogy merre fog menni az auto, csak menjen)
    ha akkor is ugyanez a bibi, akkor lehet, hogy a szabi mondta be az uncsit
    DE meg mindig lehet valami contact hiba ezen a kornyeken!

    Idézet XL1000V eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ma az jutott eszembe,hogy esetleg a 12AWG kábel nem elég az akksinak,de lehet rossz felé tapogatózok.
    Ilyen hiba nincs
    Az akksi NEM fogyaszto...ha nem lenne eleg a motornak a delej, akkor a vezetekek melegednenek, de csak miutan elfustolt a szabi

    szerk:
    Nyert Lacikam, fekete
    Utoljára módosítva: Necro által : 2020-10-03 22:24
    RCPortal - KCSD
    Winter Academy, Rampage, SPEEDWAY
    Bővebb információkért keresd fel a KCSD Discord csatornáját,
    ahol mindent megtalász ami KCSD - és meg többet is!
    Kattints az alábbi linkre:
    https://discord.gg/FvvzV4Y

  6. #6
    Junior Member
    Csatlakozott
    10-08-09
    Hozzászólás
    25
    Sziasztok!

    Meg lett a hiba,sajnos az egyik akksi hibás volt.

Hozzászólás szabályai

  • Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •  
  • BB code : engedélyezve
  • Pofik engedélyezve
  • Az [IMG] kód engedélyezve
  • [VIDEO] code is engedélyezve
  • A HTML kód kikapcsolva