Klubbos Vacsi tájékoztató!
Helyszín: CornersPUB 1161 Rákosi 116
Időpont: 2018.12.28 18:30-tól
12-14főre foglalva eddig alábbiak szerint:
Vladi, Sanyi, Filo, Zsénorbi, Razoka, Mikibácsi, Gyula, Dave, Iván, Kenyu, Pelacom, Én.
a DRÓNBÁRÓ
Szabi, köszönöm az időpontot!
Ma voltam kint a pályán, rendesen szétdriftelték az asztal környékét. A padot is kiutötték a helyéről. Lehet ti is láttátok tegnap, nem tudom mikor történt. Mindenesetre durva.
Én Dáviddal maradtam vasárnap utoljára, akkor még nem volt semmi. Aztán hogy eljöttünk pofátlankodtak ide gondolom. Lemélem jól összetört a köcsög kocsija is.
28.-án igyekezem akkor, 18 ig melózom. Addig ültessék el a tikhúrthogy megnőljön mire odaérek.
Üdv.Iván. A Lipo töltő nem füsttel megy, mert kijött a füst és tovább tőlt tökéletesen! mobil: 70-676-1937
Lelki szemeim előtt megjelent egy valamivel robosztusabb pad....:-)
" 2 dolog végtelen: az univerzum és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." /A.E./<br />
A pad önnáló életet él, most rángattam vissza az asztal közelébe....
Ha esetleg valaki utánfutóval vagy valami nagyobb busszal elvinné(elhozná hozzám) nem lenne baj, mert szerintem nem vészeli át a teletKicsit renováljuk kapna vastagabb lábakat, meg az alját megerősítjük jó lehetne az még. Az asztal környékét pedig olyan cölöpökkel mint a pálya bejárat körberakujuk 1,5méterenként tavasszal.
a DRÓNBÁRÓ
Van néhány villamos sínem...csak nem bírom megmozdítani.
Az jó lenne padnak...tuti nem lehet szétütni...vagy megmozdítani
bár belegondolva a vasat érdemes ellopni.
Utoljára módosítva: keril által : 2018-12-20 20:22
Kéri Laci
Heli:Tarot450pro, Blade130s/Quad: ZMR250/Repülő: Olympic 650/Autó: BSR BZ-444pro 17,5T/Rádió: Spektrum DX8g2
Szívemből szólsz. Kell néhány cső, flex, beton, ásó.
" 2 dolog végtelen: az univerzum és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos." /A.E./<br />