13 órára megyünk ki Dave el kukaügyben, ha tudsz jönni és van esetleg egy 5-10méteres hosszabítód az hozd ki, nagy teljesítményű felxet nekem 600w os van csak, pluaz korongot![]()
13 órára megyünk ki Dave el kukaügyben, ha tudsz jönni és van esetleg egy 5-10méteres hosszabítód az hozd ki, nagy teljesítményű felxet nekem 600w os van csak, pluaz korongot![]()
a DRÓNBÁRÓ
Köszi a segítséget a kuka romjainak eltávolításában a segítő kezeknek. Ezek a tetvek miben tudnak még kárt okozni?
a DRÓNBÁRÓ
Tűnődöm: Tagjaink között nincsenek olyanok akik rendőrszakmai szempontból valamilyen megoldást tudnának erre a problémánkra??
Megdöbbentő, eddig ilyen nem volt jellemző a pályán és kerületben . A kuka felgyújtás pedig már bőven átlép minden határt, kontra egy pályaszétdrifteléssel szemben, ami szintén bicskanyitogató.
Sziasztok!
Szabi!
A vasakat elvittem, ahogy megbeszéltük. Valami állvány formájában tovább élnek majd.
Üdv!
Bálint
Üdv.Iván. A Lipo töltő nem füsttel megy, mert kijött a füst és tovább tőlt tökéletesen! mobil: 70-676-1937
Persze Iván, ott van neked Tököl! Ja meg sem köszöntem hogy ma segítettél!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!! Sok szép modellezhető időt, új modelleket és puha leszállásokat, ezekhez persze mindenkinek jó egészséget!!