Na ez igazán babramunka. Nagy türelmet kívánok!
A panelvonalazást 1mm-es maszkolószalaggal csinálom, mivel alapozva, festve lesz így a végén ha lehúzom marad egy kis vályat amit be tudok folyatni. A szegecselés imitálására több megoldást is ki akarok majd próbálni. Maradt még itthon 2 mm-es szegecsem, de ez nagy lesz szerintem hozzá. Van még a pákás, de ezt inkább csak a műanyag orrbucin tesztelem. Dremelhez van olyan másfeles marófejem, ami csak a szegecs kontúrját adja ki először, de itt is finom kéz kell. Van még a fecskendős műgyantás pötyingetés, de ezzel is nehéz az egyenletes fejnagyság kialakítása. Lehet még kapni méretosztály szerinti pozitív szegecs sablont. Öntapadós. Illetve az utolsó alternatívaként a sima szegecs sablon, amit felragasztva megfújsz festékkel. Szerintem az utolsó kettő között lesz a befutó.
s-l500.jpgHc93975.jpgrivet_tape.jpgIMG_0388.jpg
A festett és pozitív sablonos egy képen:
1 (2).jpg
Utoljára módosítva: zs.norbi által : 2019-01-08 18:17
Na ez igazán babramunka. Nagy türelmet kívánok!
Kék eget, jó leszállást!
Vehetnél valami vastag öntapadós dolgot, pl. azt az anyagot amivel a bútorokon a csavarokat szokták eltakarni. Ebből kivághatsz megfelelő méretű bőrlyukasztóval köröket. Ha lefested akkor egész szegecsszerű lesz... És könnyű.
Köszi Cseb, van is itthon a lakásfelújításból, ezzel is próbát teszek.
Holnap?
46 km/ó szél! Nem biztos, hogy ez nagyon pozitív hatasú![]()
Gondoltam!
Akkó megint egyedűl fagyok meg
Hát tényleg nem túl biztató az ablakból nezve