Nevezés séma valahogy így ha szabadna kérni:
Miklósi István MMSZ sz: 1719 BKV MSE
2,4 GHz
kategóriák:
Mini Mono
Mono 1
Mono 2
Kisérő személy : Miklósi Adrienn
behajtás / parkolás : REW-715
Versenykiírás: Lupa – Beach Kupa
"M" Oszt. hajómodellek nyílt versenye
2022.05.28-29.
Kategóriák: Mini ECO Expert, ECO Expert, Mini ECO Team, Mini Hydro, Hydro 1,
MINI MONO, MONO-1, MONO-2,
Helyszín:
Budakalász Lupa- Beach, bejárat a Tó utca felől a GPS koordináták: 47.623056, 19.0714788
és ezen belül is 2 lehetőség van aminek a véglegesítése 27-én lesz.
A verzió: Ha kicsit hűvösebb és a fürdésre még nem alkalmas a víz akkor központi helyen tudjuk megtartani .
( én ezt szeretném a parkolás és kipakolás valamint a hely látogatottsága miatt )
B verzió : ha nagyon jó idő lesz és fürdésre alkalmassá válik a víz akkor a Samsung beach részen ahol 2019 es verseny is volt itt nem lehetnek fürdőzők.
Rendező: Miklósi István és Lupa Beach
Bírói Kar: Lekszikov Gábor Dr. Dánielfy Csaba,
A verseny célja: A modellsport szélesebb körű megismertetése amire ezen a helyen van lehetőség.
Ugyanakkor gyakorlás szórakozás játék sportszerű és szabályozott keretek között.
A frekventált helyszínért kicsit tennünk is kell.
A szombati napon egy nyílt nap jellegű délutáni interaktív információs bemutatót tartanánk a felnőtt érdeklődőknek amolyan hajómodell simogatót ahogy Csabi mondaná.
A 2. futam után 14-15 órától.
(Erre el lehetne hozni eladható nem használt de mindenképpen üzemképes modelleket, még bele szerethet bárki. )
Vasárnap pedig a 2. futam ( kb 13 órától )után a korábbi Gyermeknapi rendezvény gyakorlatnak megfelelően mini Eco hajókkal egy kisebb háromszög pályán 3 perces gyerek futamokat tartanánk,
ehhez várnék segítséget tőletek modellekkel és hajóztatással/ szervízeléssel. Itt jegyzem meg a sok hajó is kevés lesz Rontó Bélák is jönnek ????.
Még valami, aki tud próbáljon meg a korábbi modellversenyekre készült pólókba jönni vagy a piros csapat pólóban.
Főleg a vasárnapi gyermek napi programok miatt várható hogy lesznek kint fotósok és TV-sek, nézzünk már ki valahogy.
Szabályok:
A versenyt az érvényben lévő NAVIGA versenyszabályzat szerint a helyi sajátosságok és a hazai szabályzat módosítások figyelembevételével bonyolítjuk.
Figyelem! A Naviga jelenleg érvényes szabályzata értelmében a limiterrel szerelt hajók maximális akkutömeg korlátozás nélkül mehetnek. (Minimális akkutömeg: 350gr. ill. 700gr.) A feszültség limitek ettől függetlenül érvényben vannak!
Az akkukat az akku és a csatlakozó között min. 30mm hajlékony kábellel kell felszerelni.
Limiter nélküli hajókban az akku tömege és felépítése:
Mini kategóriákban: 110 helyett 113 gr., de 30mm min. AWG16 vagy 1,3mm2 kábel az akku és a csatlakozó között, 280 helyett 285 gr., 560 helyett pedig 570 gramm lehet.
Eco, Mono1, Hydro1 kategóriákban: 280 helyett 285 gr., de 30mm min. AWG12 vagy 3,3mm2 kábel az akku és a csatlakozó között,
Mono2 kategóriában: 560 helyett 570 gr., de 30mm min. AWG12 vagy 3,3mm2 kábel az akku és a csatlakozó között, teljes zsugorcsöves védelem.
Mérés, körszámlálás: Mylaps/AMB transzponderekkel, Mylaps RC4 dekóderrel, illetve az ehhez csatlakoztatott PC-s rendszerrel mérünk.
A nevezés egyben a magyarországi "M" Szekció aktuális szabályainak elfogadását is jelenti, beleértve a bajnoki pontrendszert is.
Bár kevesen vagyunk , de nagyon szűkített az időkeret a délutáni programok miatt ezért időterv lesz amitől nem áll módunkba eltérni.
csoportok kategóriák indítása 15percenként.
Jelentkezéseket itt a fórumon vagy e-mail útján kérem a következő formában:
Név, MMSz szám
Kategória, Csatorna, Transzponder
Illetve kell a névsor akik versenyezni vagy segíteni jönnek,
a parkolás miatt autó rendszáma ezt a portára le kell adnom
Nevezési határidő: 2022. 05.22. 24:00.
Nevezési díj ha lesz kategóriánkként felnőtt: 3500,- HUF /10,- EUR, ifjúsági: 0,-Ft/ 0-EUR
Óvás: ( de ne legyen óvás! )
Megnyitó szombaton 9:45-kor.
Első futam indulása 10:00h-kor.
Vasárnap első futam 9:00h.
A töltéshez 230V rendelkezésre áll.
Szállás, étkezés:
Tóparton minden (is ) van, de nem olcsó így készüljön aki ott kíván ebédet beszerezni.
Szálláslehetőség: Booking.com oldalon ajánlott keresni, de ha kell ebben segítek.
A nevezéssel a versenyző magára nézve elfogadja a verseny- és értékelési szabályokat.
Jó időt, és de főleg hideg vizet (!!!) remélve szeretettel várunk minden versenyzőt, családtagot, érdeklődőt!
A behajtásról később teszek ki információt, és a végleges helyszín meghatározás a 26-27én lesz ezért kérek mindenkit hogy 27-én még nézzen rá a Forumra vagy bármelyik más platformra ahol szokott info lenni.
A rendezők nevében:
Miklósi István
Nevezés séma valahogy így ha szabadna kérni:
Miklósi István MMSZ sz: 1719 BKV MSE
2,4 GHz
kategóriák:
Mini Mono
Mono 1
Mono 2
Kisérő személy : Miklósi Adrienn
behajtás / parkolás : REW-715
Sziasztok,
Nevezésem: Kohuth Ferenc - Dunamenti Energia Modellező Klub. H-1986
Kategóriák:
- Mini Hydro
- Mini expert
- Mini monó (talán)
Kisérő személy : még nincs
behajtás / parkolás : NFU-901
Üdv
Lujó
Sziasztok .
Felmerült a versennyel kapcsolatban, hogy különböző okok miatt jó néhányan csak egy napra tudják vállalni a részvételt, így viszont megoszlik a résztvevői, versenyzői létszám, ami semminek és senkinek se tesz jót, legfőbbképpen a modellezés népszerűsítésének.
Gyorsan szavazzunk! Igy a nagyobb részvevői megoldást tudjuk választani.
Ha szombatra tesszük a versenyt, lesz 3 futam és vasárnapra pedig csak gyereknapi hajóztatás, bemutató.
Így valószínűleg kevesebben maradunk vasárnapra, én mindenesetre arra kérek mindenkit a tisztán láttás miatt szavazzatok!
Face Book-on , vagy a WhatsAppra , de ha ide írtok azt is tudom kezelni
Holnapig le kell adnom a LuPa fele a végleges menetrendet.
Azért azt szeretném, ha mindenkinek egyértelmű lenne, a Lupára a verseny lehetőséget én kértem még januárban, látva a várható versenyek hanyatló számát, nem ők kérték a népszórakoztatást!
A helyszínért felajánlottam a vasárnapra a gyerekek hajóztatását fél napra!
Illetve hagytam magunknak lehetőséget arra, hogy szombaton az érdeklődőknek megmutassuk a modellezést a futamok után, hogy új tagokkal tudjunk számolni a jövőben.
Utoljára módosítva: tantinagynéni által : 2022-05-10 09:23 Oka: tévedés
Sziasztok!
A nevezésem:
Szakony István MMSZ sz: 2272 BKV MSE
2,4 GHz
kategóriák:
Mono 1
Mono 2
Kísérő személy: Andi
behajtás / parkolás : SIK627
Mindkét nap jövünk, mindenben igyekszünk segíteni.
Üdvözlettel, SzI
Sziasztok!
Neveznék én is, szombatra, Mono 1 -ben, és ha sikerül a 2-est felújítani akkor abban is.
Nagy Sándor MMSZ: 2271 BKV MSE , 2,4 Ghz.
Kísérő nélkül mennék, a NIL 027 frsz-ú gjmű-vel.
Üdvözlettel : Nagy Sándor
Sziasztok, én is neveznék!
Novics József, MMSZ sz.: H-0578, Kaposvári Textiles Mk.
2,4 GHz
kategóriák:
Mini Eco Expert Senior, 2.4GHz, 5978711
Eco Expert Senior, 2.4GHz, 8779781
Mindkét nap ott leszek, és természetesen segédkezek is!
Kisérő személy : Novicsné Sz. Lívia, Novics Zalán, Novics Bogi (Ők csak vasárnap kísérnének)
behajtás / parkolás : üstökössel, PDW892
Soha ne vegyél be egyszerre altatót, meg hashajtót!
Barbér Máté, H-5440, Kaposvári Textiles MK
2.4GHz
Mini Eco Expert, 3571135
Eco Expert, 3571135
Kísérő személy: -
Rendszám: LHP-914
Tapatalkkal küldve az én SM-N960F eszközömről
Barbér Máté
Sziasztok.
Majoros László
BKV MSE MMSZ H-120
Mono 2