öhmmmmmmm... bocsi...
de már van egy ilyen csere-bere topic...hogy pontosan hol, ne kérdezd,ird be a keresöbe!
Sziasztok,
Ezt a topikot azért nyitottam, mivel elég sokan vagyunk a fórumon, és esetleg, ha van otthon valakinek valamije, amit sehova sem tud berakni, azt ide betehetné.
Íme az első:
Van egy eladó Noblet klarinétom, használt, de felújított. A hangszer ezüstözve, újrapárnázva(halbőr) van!
Részei: 'Vandoren' fúvóka, 'Buffet'(!!) kupak, 'Noblet' hordó, test és tölcsér, valamint zsírozó, törlőkendő és a tok.(minden francia, a minőség számomra nagyon fontos!)
Minden eladó, ami a képen látható, csak 1 nád(500,- nekem csak használt van) kell hozzá és gyönyörűen szól. Továbbá van hozzá, ha kell kottafüzet, kottatartó.(+5.000,-)
Majdnem Ready To Play.
Irányár: 120.000,-
öhmmmmmmm... bocsi...
de már van egy ilyen csere-bere topic...hogy pontosan hol, ne kérdezd,ird be a keresöbe!
Igen, de ez nem csere-bere, hanem adok-veszek! Ha még sem jó külön, akkor majd a moderátor átrakja, nekem mindegy.Tom Fresh eredeti hozzászólása
Ha már a témánál vagyunk, Mini Titán-t, vagy egy jó töltő cserét beszámítok.![]()
Érdeklődnék az ára után, mert dísznek sem rossz.csaba61 eredeti hozzászólása
Volt már, hogy nem az aktuális időt jelezte?
Ha nem fürdesz a magzatmáz lekopik?
Egyszer. A lakásban raktam össze, mert kint esett.bagos eredeti hozzászólása
csaba61 eredeti hozzászólása
Leírás és összeállítási útmutató is van hozzá?
2 szál füvescigi után, még nagymamád is összerakná! Leírás rajta, látom te is be vagy már szívva...Hassan eredeti hozzászólása
Csaba 61
Tök jó az avatarod,csak kissebbek is olvasgatják a fórumot. ;D
electrobike.hu<br />Mociker<br />06204165963
Eddig észre sem vettem ;D Hát ezt már nehezen lehetne fokozni ;Dmociker eredeti hozzászólása
Ha nem fürdesz a magzatmáz lekopik?