Lassacskán 2.5 hónapja jött meg az aksi, de még egy videót sem tudtam csinálni róla menet közbe, pedig iszonyatos, mit megy 4 cellával, azaz sajnos már csak ment, mert mint általában az elektromos cuccok, a motor is füsttel működik, ami kb fél óra játék után kijött belőle :'( :'( :'( (még megy a motor, de a mágnesek érezhetően elgyengültek,
Akinek van valamilyen információja arról, hogy a Miskolci Egyetemen kit kellene keresnem delejezéssel (mágneses tér felerősítés) kapcsolatban, kérem jelezze)
Ezért szeretném kikérni a véleményeteket, akár itt nyilvánosan, akár privátban, hogy
mi a véleményetek erről a motorról? hogy bírná vinni a gépet? leginkább az lenne nekem a lényeg, hogy ne melegedjen, és terhelés alatt is bírjon elindulni (a mostani motorral 4 cellánál már nem volt vele gond)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...arehouse_.html
Néhány adat a tankról:
4 cella 16 Ah LiFePo4 akku sorba kötve (13,2V, 160A folyamatosan)
2 db EzRun 150A Pro szabályzó
2 db motor
Végsebesség ezzel a (620kv) motorral kb. 7-8km/h
Tömege 16 kg, de ha az új motorral jól megy, akkor akarok rá szerelni FPV-t, ez kb 2-3 kg pluszt jelentene, és a láncot is le akarom cserélni egy kicsit könnyebbre, amiben nem 7 sor van egymás mellett, hanem két szélen és középen 1-1 sor, köztük lemezzel összekötve, ez kb 1-2 kg minuszt jelentene.
Ui: Megmértem, belefér, és kb 3 mm marad a két motor között
Válaszotokat előre is Köszönöm!